user_mobilelogo
in seizoen 2017|2018 starten we met 'Workshops aan huis' en 'Leren aan huis'

Zoek binnen onze site

Samenwerkingspartners van SeniorWeb Leek & Marum

 

 

 

Login voor onze Leercentrum-vrijwilligers

Vernieuwen website


Wij als SeniorWeb Leek & Marum willen onze website actualiseren en hebben daar jouw inbreng bij nodig. Wij vragen iedereen mee te denken over de inhoud van de site door het aanleveren van ideeën, of een stukje zelfgeschreven tekst.


Aanleveren tekst


Wil je iets schrijven over onze Open Dagen, onze presentatie-ochtenden, of over lessen die je hebt gevolgd? Lees je iets interessants of wil je je kennis delen op computergebied en je kunt er een stukje over schrijven, eventueel aangevuld met een foto? Stuur het ons! Letterlijk tekst kopiëren mag alleen met goedkeuring en bronvermelding.
Voordat het stukje geplaatst wordt gaat de tekst naar onze eindredacteur, zij zorgt ervoor dat het goed past bij SeniorWeb en de websitelezers, en dat er geen rare dingen in komen.
Foto’s, teksten opgemaakt in Word, WordPad, of gewoon in de mail zelf, kunnen gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. Eelco Smidt.

 

Oproep Nieuwsjager


Zou je wel vaker bezig willen zijn met zoeken van tekst om onze site actueel te houden, dan kun je ‘nieuwsjager’ worden. Of misschien ken je iemand anders die dat zou kunnen. Het staat ook leuk op je visitekaartje: ‘moderator’ of ‘content-manager’.
Ook hiervoor kun je je aanmelden bij Eelco Smidt.