user_mobilelogo
in seizoen 2017|2018 starten we met 'Workshops aan huis' en 'Leren aan huis'

Zoek binnen onze site

Samenwerkingspartners van SeniorWeb Leek & Marum

 

 

 

Login voor onze Leercentrum-vrijwilligers

Digitaal fit met SeniorWeb

MARUM - SeniorWeb Leek & Marum organiseert op 15 november activiteiten in Marum voor iedereen die digitaal fit wil worden of blijven.

Presentatie
smand’s Morgens wordt er van 9.30-11.30 uur een lezing gehouden over Navigeren met je smartphone waarbij het gebruik van de Android-smartphone als navigatieapparaat wordt uitgelegd. Naast de routeplanner voor de auto van Google Maps, bij menigeen bekend, wordt vooral getoond hoe fietsers en wandelaars met een speciale navigatieapp een route naar hun bestemming kunnen plannen en volgen.

 

 

Inloopmiddag
‘s Middags van 13.30-16.00 uur worden tijdens een inloopmiddag vragen beantwoord over computerprogramma’s. Deskundige vrijwilligers helpen met kleine computerproblemen waar mensen even niet uitkomen, of geven advies. Het is handig om de eigen tablet, laptop of smartphone mee te nemen als zich daar een specifiek probleem op voordoet,      een instelling moet worden veranderd, of een programma moet worden gedownload. Er worden geen reparaties aan apparaten uitgevoerd.computerhulp

De activiteiten zijn gratis. Aanmelden vooraf is niet nodig.
Geïnteresseerden voor de presentatie en inloopmiddag zijn welkom in ‘t Marheem, Schoolstraat 8, Marum.