user_mobilelogo
in seizoen 2017|2018 starten we met 'Workshops aan huis' en 'Leren aan huis'

Onze vrijwilligers leren je werken met smartphone, tablet of computer.word digitaal-fit bij SeniorWeb Leek & Marum

Wil je ook meer kunnen doen met je telefoon, tablet of computer? Zoals foto’s bewerken en er een fotoalbum van maken, veilig winkelen op internet, e-mailen of facebooken, what’s-appen?
Leer het in ons Leercentrum, stap voor stap onder de geduldige begeleiding van onze vrijwilligers.

Als afsluiting van het jubileumjaar 20-jaar-SeniorWeb ontvang je tijdelijk als bezoeker of cursist van ons Leercentrum een cadeaubon voor een gratis lidmaatschap van SeniorWeb tot einde 2018.

SeniorWeb Leek & Marum heeft een eigen lesruimte met computerapparatuur in Dienstencentrum de Schutse in Leek; we geven ook lessen vanuit ’t Marheem in Marum.

Onze lessen zijn toegankelijk en betaalbaar voor iedereen.
Tijdens onze gratis inloopmiddagen (de 1e vrijdagmiddag van de maand in de Schutse, 3e woensdagmiddag in 't Marheem) is er ruimte en tijd voor alle vragen en grotere of kleinere computerproblemen. 

Meer weten over Digitaal FIT zijn?
Zie voor alle info over onze manier van lesgeven deze pagina's op onze website of neem contact op met de informatiebalie van de Schutse, telefoon 0594 512334

Je kunt ook langskomen op ons Open Huis zaterdag 9 september: deze gehele dag zijn we aanwezig in de Schutse om ons de oren van het hoofd te laten vragen over al onze cursussen, workshops en andere activiteiten.

Onze cursusseizoen (lessen, workshops en cursussen) begint vanaf eind september.

U bent van harte welkom!